Dit is Eliza

 

 

Mijn naam is Liesbeth Hekkers, geboren in Zierikzee en sinds de jaren 90 woonachtig te Deventer. Na een uitgebreide horeca opleiding en werkervaring, ben ik eind jaren 90 mijn HR carrière begonnen als assistent. Met een afgeronde HBO P&O opleiding op zak, heb ik me de afgelopen jaren ontwikkeld tot een allround analytische en strategische HR business partner die op verschillende vlakken management en medewerkers begeleidt vanuit mijn HR ervaring. Na ruim 20 jaar gewerkt te hebben voor verschillende werkgevers, ben ik in 2017 voor mezelf begonnen. Vanuit mijn 'Askeliza' onderneming wil ik graag mijn kennis en ervaring ter beschikking stellen aan kleine ondernemingen die geen capaciteit hebben om een HR professional in dienst te nemen, maar die op tijdelijke basis wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken. 

 Jaap Fluit, Algemeen directeur Bredenoord:

Liesbeth is als HR functionaris bij Bredenoord verantwoordelijk geweest voor werving & selectietrajecten, alle voorkomende HR activiteiten alsmede het verder professionaliseren van de HR afdeling. Liesbeth is doelgericht en werkt gestructureerd naar haar resultaat. Betrouwbaar, integer en professioneel. 

Marcel Koedijk, Independent search:

Als bureau voor W&S heb ik Liesbeth begin 2014 leren kennen. Zij als HR functionaris en ik als recruiter.  Wat ik waardeer in haar is dat ze professioneel is maar anderzijds ook informeel en altijd een beargumenteerde feedback geeft inzake kandidaten. Ik zou haar omschrijven als deskundig, integer, analytisch en communicatief vaardig. Liesbeth beschikt over veel vakkennis en weet haar vak op de juiste wijze in de praktijk te brengen.